A Hostile 1994-ben alakult Sopronban, akkor még mindannyian kezdő zenészként jöttünk össze, hogy kipróbáljuk magunkat a thrash metalban. A bandát tulajdonképpen ketten alakítottuk, Juhász Miklós dobos és Krizonits Krisztián gitáros-énekes. Ez időtájt cserélődtek körülöttünk a zenészek, volt szólógitáros és basszusgitáros cserénk is.

Amikor a formáció nagyjából állandósult, többször felléptünk egy ma már nem működő, soproni klubban, ami akkor a MIG15 névre hallgatott, illetve kipróbáltuk magunkat a 95-ös Soprock Fesztiválon, ahol jó kritikát kaptunk mind a zsűri, mind a közönség részéről.

 

Rendületlenül próbáltunk tovább, végül néhány újabb tagcsere után, 1998-ban, egy középiskolai hangstúdióban felvettünk 3 dalt, amelyet mint demo anyagot, magunk terjesztettünk. A kiadvány a Death Forever címet viselte.

 

Sajnos az állandó tagcserék, illetve a magánéletünkben bekövetkezett változások miatt a zenekar hosszú kényszerpihenőre kényszerült.

 

2007 elején azonban újra összejött a gitáros-dobos alapító duó és elhatároztuk, hogy úgy, mint annak idején, összekalapáljuk a bandát. Ma azon dolgozunk, hogy a régi stílust megtartva, de mai hangszerelésre kidolgozva adjuk elő dalainkat. Elképzeléseink szerint öttagú zenekart tervezünk, ének, gitár, gitár, basszusgitár és dob felállásban. Stílusunk továbbra is trash ?ízű? metal, de nyitottak vagyunk minden jó ötletre, amihez társakat keresünk a fent említett posztokra. Terveink szerint az év hátralévő részében elkészítenénk az új dalokat, amelyeket néhány koncerten be is mutatnánk, majd a jövő évben rögzítenénk az anyagot egy helyi stúdióban.

 

A jelenlegi felállásunk:

 

   Juhász Mikós ( Mickey) - dob                              Alapítótag 1994

  Krizonits Krisztián (Chris) - gitár/vokál                 Alapítótag 1994

Pucher Balázs (Goth) - ének                                   Belépés 2007

Garamvölgyi Zoltán (GaZ) - basszus gitár             Belépés 2007

 
 

Oldalmenü
Szavazás
Szerinted milyen a honlapunk?
Nem tetszik.....
Nem illik a zenekarhoz(szar)...
Elmegy,lehetne job is
Átlagos
Igen jó ...
Diavetítő